Sunday, May 27, 2012

YB Mulia Dato Raja Nong Chik Menteri Wilayah Persekutuan Dan Kesejahteraan Bandar Menyampaikan Sumbangan Kepada Mangsa Banjir Kilat Di Sekitar Wangsa Maju.

Menurut YB Mulia Menteri Wilayah, kementerianya iaitu DBKL akan membuat benteng untuk mengatasi masalah banjir kilat yang sering melanda Wangsa Maju. Kampung-kampung yang sering dilanda banjir kilat adalah Kg Setia Jaya, Kg Wira Jaya, Kg Bandar Dalam, Kg Puah Seberang, Kg Puah.
Kome Sokmo
Administrator

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete