Saturday, May 19, 2012

Kenapa Sekarang??? UMNO Sudah Lama Mempelawa PAS Untuk Berbincang!

Tindakan Mursyidul AM PAS Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat menyatakan kesediaan untuk bermuzakarah dengan UMNO dilihat sebagai "TERDESAK"

Kome nak tanya Tuan Guru, tak takut kah Tuan Guru nak bermuzakarah dengan orang UMNO yang digelar oleh Tuan Guru sendiri orang UMNO kafir?

Tuan Guru sendiri pernah mengungkapkan bahawa berkerjasama dengan DAP lebih Islamik berbanding dengan bekerjasama dengan UMNO!

***Agaknya Tuan Guru dah mula lupa-lupa kot?

Kome Sokmo
Administrator

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete