Tuesday, May 15, 2012

Pengkhianat!!! Kata Tak Percaya Pd PDRM?

Kemain lagi ko ek! Mulut berbuih bila bohong! Mengkalar aok nok tau Pengkhianat Bangsa dan Agama ni berbohong mudoh aje. Mengkalar dia bercakap aje mulut dia berbuih! Bohong lah tu. Org pahang kata borok lah tu weh!!!

Dah aok tok percaya polis sgt knp nok hantor memorandum lagi? Ckp serupa bikin lah cket. Drp sibuk utk mencari publisiti murahan spt ini, lebih YB Pakatan Pembangkang pg bagi khidmat kat DUN yg mereka wakili. Ikut contoh spt YB Parti Kerajaan sentiasa membela rakyat. Turun padang. Ikutilah contoh Perdana Menteri Malaysia yg kita kasihi Dato Seri Mohd Najib Bin Tun Hj Abdul Razak yg sentiasa turun padang mendengar denyut nadi rakyat!!!

Kome Sokmo
Administrator

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete