Saturday, March 24, 2012

Terima Kasih diatas Kepercayaan Anda Menerima Segala Pembohongan Pakatan Haram ini.....

Terima kasih krn nak dengar penipuan
Terima kasih krn memenangkan Pakatan Haram dan membolehkan Pakatan Haram utk mengaut kekayaan secepat mungkin.
Tkasih kasih krn tertipu dgn janji manis Pakatan Haram. Walaupun Pakatan Haram tak mampu nak memerintah.

9 comments:

  1. Hello,
    Anda boleh menukar pautan blog saya?
    http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
    Berterima kasih banyak

    Alisha

    ReplyDelete
  2. DENGAR CAKAP ENGGANG MAKAN BUAH BELOLOK,
    DENGAR JANJI PEMBANGKANG....TERJUN MASOK LUBOK
    anda mau ke?

    ReplyDelete
  3. Agak2 Poster tu dah bayar lesen ke?. Majlis Daerah kata apa?, Mana undang undang kata boleh Tampal bena Tanpa Lesen Ha. ha. ha. Kantoi.... Buat lah apa hang suka...

    ReplyDelete
  4. Tengok Muka dia, kat tiang letrik.. tiap2 pagi boring betoi... langsung takdak muka rezeki.. lebam.......

    ReplyDelete
  5. tu la..muka penutup rezeki la org tua ni..aku pun boring tgk tiang ada gambar si gagap nih...

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sbb dah tak lama dah...

    Sebab tu dia ucapkan terima kasih

    ReplyDelete
  7. Die tu kan boneka anwar al juburi.

    ReplyDelete
  8. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete