Friday, March 23, 2012

Boleh Ke Org Ini Nak Jadi PM?

Dengan sifat-sifat yg suka marah! Pendendam!
Prinsip matlamat menghalalkan cara. Isu moral yang sentiasa di tepis tanpa membuat serangan balas seperti Sumpah! Saman! Jika semuanya tidak benar.

5 comments:

  1. cuba korang tanya pa habib dia pandai baca firasat air muka orang ini. Coba kau tengok air muka nya yang tiada seri keimanan , bulu kening nya yang yang tidak tebal [ macam bulu jembut anak sulung nya ] dan air muka seperti orang yang berdendam dan lekas naik baran

    ReplyDelete
  2. TAK PAYAH Tanya PAK HABIB...MUKA ANWAR NI MEMANG TAKDAK SERI LANSUNG.semua orang boleh baca punya.
    pengikut anwar memang bahayya dan sesat

    ReplyDelete
  3. Muka dia mcm sesumpah. boleh bertukar wajah bila-bila masa sahaja. Raja Putar Alam Malaysia.

    ReplyDelete
  4. haramjadah ni sampai mampos le tak jadi pm kah kah kah...kempunan la anjing & beruk ber pee m kan raj sontot kah kah kah

    ReplyDelete
  5. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete