Sunday, July 22, 2012

Jom Ambil Bubur Lambuk!!!

Beginilah saban tahun. Dah berpuluh tahun lamanya Masjid Kg Baru Kuala Lumpur menyediakan bubur lambuk dan memberikan secara percuma.

Ini lah kenikmatan hidup aman di Malaysia dan mulianya hati org Islam dan Melayu di Malaysia ini bersedekah kepada sesiapa sahaja tanpa kira kaum atau agama.

Tapi sesetengah manusia durjana yang rakus nak berkuasa sanggup menyeru dan perbodohkan umat Islam dan Melayu utk mengikut mereka serta cuba merampas kuasa dengan cara yang hina.

Mereka sanggup gunakan agama Islam utk pertahankan perbuatan salam mereka.

***Ayoh umat Islam. Ayoh umat Melayu bersatu utk masa depan survival Umat Islam dan Melayu d Malaysia ini.

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete